Politica de confidentialitate

Termeni si condiții de utilizare a site-ului www.pilotdecurse.ro

1. Definiții

In cuprinsul prezentului document, următorii termeni folosiți cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, înțelesurile specificate mai jos:

SITE: reprezintă SITE-ul Internet aparținând CS VALLINO RALLY TEAM, care se afla la adresa www.pilotdecurse.ro , prin intermediul căruia UTILIZATORUL are acces la informații privind serviciile si produsele oferite / asigurate de către CS VALLINO RALLY TEAM

CS VALLINO RALLY TEAM este club sportiv, cu sediul în Pitesti, Str. Exerciti, Bl.D18, Sc.B, Ap.39, judetul Arges, Codul Unic de Înregistrare 2864518.

UTILIZATOR: reprezintă persoana care accesează SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE, îndeplinind in acest sens toate cerințele procesului de înregistrare sau un vizitator al site-ului care nu este inregistrat/logat .

UTILIZARE ABUZIVA: reprezintă utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislației in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii CS VALLINO RALLY TEAM.

 2. Conținutul site-ului

2.1. Informațiile publicate pe SITE sunt informații de interes general despre CS VALLINO RALLY TEAM, produsele comercializate de acesta, informatii despre partenerii săi cat si alte informații considerate de CS VALLINO RALLY TEAM ca fiind de interes pentru UTILIZATORI.

2.2. Informațiile sunt puse la dispoziția UTILIZATORILOR de regula, in mod gratuit. CS VALLINO RALLY TEAM își rezerva dreptul de a implementa anumite servicii pe SITE ce vor fi oferite contra cost UTILIZATORILOR.

2.3. CS VALLINO RALLY TEAM este deținătorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra design-ului si continutului acestuia precum si asupra tuturor Mărcilor înregistrate de CS VALLINO RALLY TEAM si publicate pe SITE.

UTILIZATORUL are obligația de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale CS VALLINO RALLY TEAM, prevăzute de legislația in vigoare.

 3. Utilizarea site-ului

3.1. UTILIZATORUL se obliga sa acceseze si sa utilizeze SITE-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

 4. Limitarea răspunderii CS VALLINO RALLY TEAM

4.1. Răspunderea pentru conținutul SITE-ului.

CS VALLINO RALLY TEAM nu este si nu poate fi făcut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe SITE, care nu se datorează culpei sale.

4.2. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promoții au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse greșit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunța clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp despre eroarea apăruta, daca produsul nu s-a livrat încă.

4.3. Caracteristicile produselor prezentate pe SITE sunt preluate / puse la dispoziție de producători si/ furnizori si CS VALLINO RALLY TEAM nu își asuma răspunderea pentru corectitudinea acestor informații.

4.4. Preturile produselor de pe acest SITE sunt informative si pot suferi modificări neanunțate. Promoțiile prezentate pe SITE sunt valabile in perioada de timp menționata.

Toate produsele prezentate pe acest SITE sunt disponibile in limita stocului fizic disponibil. In cazul epuizării stocului comanda va fi anulata, clientul urmand a fi notificat in acest sens de catre reprezentantul CS VALLINO RALLY TEAM. Pentru comenzile achitate se va proceda la restituirea contravaloarii in contul din care a fost efectuata plata.

4.5. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe SITE cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod datorita modificării caracteristicilor sau design-ului, fără notificare prealabila de către producători.

4.6. CS VALLINO RALLY TEAM își rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informație de pe SITE.

4.7. Orice problema cauzata de produsele si / serviciile prezentate pe SITE se va soluționa pe cale amiabila in termen de 15 zile lucrătoare de la data sesizării in scris a problemelor de către UTILIZATOR.

 5. Pierderi/Costuri suplimentare.

CS VALLINO RALLY TEAM nu răspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretenții, cheltuieli sau alte răspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si condițiilor.

5.1. CS VALLINO RALLY TEAM nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării Site-ului precum si pentru cele rezultând din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri publicate pe Site.

5.2. CS VALLINO RALLY TEAM nu raspunde pentru defectiuni tehnice ale retelei/ echipamentelor ce apartin operatorilor de telefonie mobila/ procesatorului de plati, etc.

 6.Utilizarea Browser-ului Internet. CS VALLINO RALLY TEAM garantează utilizarea optima a Site-ului prin utilizarea minim a Internet Explorer 6.

6.1. Va informam ca eventualele reclamații privind deficientele estetice ale produselor, vor fi luate in considerare si vor fi analizate doar daca acestea se reclama in primele 48 ore de la momentul recepției produsului.

6.2. Modalitățile de plata pentru finalizarea unei comenzi online sunt: online cu card bancar, ordin de plata.

În cazul in care optați pentru plata online cu card bancar, va informam ca înregistrarea plații nu garantează confirmarea si livrarea comenzii. In cazul in care comanda nu este confirmata (termenul pentru procesarea comenzii este de 48 ore) suma de bani plătita va fi restituita in contul dumneavoastră in cel mai scurt timp.

6.3. Înregistrarea comenzii nu reprezintă si confirmarea acesteia. După preluarea comenzii, aceasta va fi procesata de către operatorii noștri in vederea confirmării si stabilirii detaliilor de livrare. Termenul estimativ de livrare este de 1-3 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii, dar nu mai tarziu de 15 zile.

6.4. In perioada sărbătorilor de Paste, de iarna, a evenimentului Black Friday, precum si pe toata durata altor campanii ale companiei, procesarea unei comenzi precum si livrarea acesteia poate dura intre 7-10 zile lucrătoare, dar nu mai mult de 15 zile lucratoare.

6.5. Va rugam ca la momentul primirii coletului sa verificați integritatea cat si conținutul acestuia. Orice reclamație ulterioara referitoare la lipsa codului de activare sau a cd-ului nu vor fi luate in considerare.

6.6. Livrarea. Cumparatorul are dreptul sa nu accepte bunurile livrate in cazul in care acestea nu sunt conforme cu detaliile tehnice specificate in pagina produsului. In acest caz, CS VALLINO RALLY TEAM isi asuma responsabilitatea aducerii produselor la conformitate.

6.7. Cumparatorul va intra in proprietatea bunurilor dupa semnarea documentului de transport si efectuarea platii (daca aceasta nu a fost in prealabil efectuata) catre curier.

6.8. In cazul anularii comenzii, niciuna din partile implicate nu va pretinde/solicita daune.

6.9. Returul produselor: Conform OUG nr. 34/2014 cumparatorul are posibilitatea de a se retrage din contractul de la distanta in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Aveti posibilitatea ca in acest termen sa returnati produsul, nefiind obligatoriu ca acesta sa fie returnat in ambalajul original. Pentru aceasta ne puteti comunica intentia Dumneavoastra (declaratie neechivoca) de retur in orice alt mod (în scris – plic la poștă, prin e-mail, prin telefon, etc.).

In procesul de retur, puteti folosi orice serviciu de expeditie.

 7. Accesarea SITE-ului  www.pilotdecurse.ro

Aceasta implica acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale sa fie păstrate si prelucrate de CS VALLINO RALLY TEAM. Informatiile pe care ni le transmiteti sunt tratate cu maxima confidentialitate si exclusiv in scopurile pentru care au fost colectate.

Scopurile prelucrării acestor date sunt: crearea unui cont de utilizator pentru achizitionarea produselor, livrarea produselor comandate, abonarea la ofertele noastre (consimtamantul utilizatorului), transmiterea de comunicari comerciale (consimtamantul utilizatorului), transmiterea unor oferte pentru produsele complementare sau accesorii produselor cumparate (in baza consimtamantul utilizatorului si in temeiul interesului legitim al CS VALLINO RALLY TEAM), informarea utilizatorilor abonati  despre promoțiile CS VALLINO RALLY TEAM sau despre orice alte promoții sau activități desfășurate de CS VALLINO RALLY TEAM prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.), crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice , etc.

In momentul contactarii, utilizatorul va fi informat in legatura cu scopul actiunii pentru care a fost contactat si i se va solicita consimtamantul, daca respectiva actiune implica prelucrarea datelor lui personale si pentru aceasta este nevoie de acordul sau.

CS VALLINO RALLY TEAM este unicul deținător al informațiilor colectate de pe acest site. CS VALLINO RALLY TEAM se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate către terți prin vânzare, dezvăluire parțiala sau închiriere.

CS VALLINO RALLY TEAM poate incheia acorduri de parteneriat cu diverse societati comerciale sau persoane juridice private non-profit care organizeaza sau participa la campanii umanitare/ cu caracter filantropic.

In cazul in care parteneriatul presupune transfer de informatii si date despre utilizatori, partenerul va fi obligat sa respecte confidentialitatea acestor date si sa le utilizeze exclusiv in scopul executarii contractului respectiv. Partenerii pot avea calitatea de Operator-Persoana imputernicita sa prelucreze date cu caracter personal sau pot fi Operatori asociati, stabilind in comun scopurile si mijloacele prelucrarii de date; in ambele cazuri datele Dvs. vor fi prelucrate in conformitate cu dispozitiile Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.

In cazul in  care selectati optiunea de a achita online cu plata cu un card bancar, CS VALLINO RALLY TEAM va transmite catre procesatorul de plati doar date referitoare la comanda dumneavoastra, fara a accesa si procesa alte date referitoare la cardul bancar.

Orice prelucrare a datelor Dumneavoastra cu caracter personal se va face cu respectarea Politicii privind protectia datelor cu caracter personal .

8. Colectarea datelor

Se face prin diverse modalități si instrumente specifice precum: soft profesional de urmărire a traficului, aplicația de gestiune a newsletter-ului, prin salvarea in baze de date a diverselor formulare de contact disponibile pe site care sunt completate de către utilizatori, prin chestionare online etc.

Utilizam adresele IP pentru a analiza obiceiurile de navigare, a administra site-ul, a urmări interesele utilizatorilor si a aduna informații demografice pentru uz intern. Toate acestea au ca scop creșterea gradului de ușurința in utilizarea site-ului si publicarea unor informații cat mai relevante pentru interesele utilizatorilor.

 9. Acces restricționat si (dez)abonare

Prin accesarea site-ului, crearea unui cont de utilizator si plasarea comenzilor, utilizatorul accepta in mod expres Termenii si conditiile site-ului, modul de desfasurare a unei operatiunilor online asa cum sunt descrise pe site.

Exista zone in site care necesita înregistrare (vezi Înregistrare) sau abonare (vezi Newsletter).

In cazul newsletter-ului, fiecare ediție/alerta conține si modalitatea de dezabonare; odată accesata aceasta opțiune, dezabonarea se aplica imediat, nefiind necesare alte confirmări din partea utilizatorilor. In funcție de tipul de operatiune (creare cont site, abonare newsletter, aplicație formular online de creditare, efectuare donatie), utilizatorului ii pot fi solicitate date precum: nume, prenume, email, adresa, numar de telefon, CNP, companie, etc.

Unele date solicitate sunt obligatorii pentru a putea furniza bunul sau serviciul de care clientul este interesat sau pentru a putea retine/incasa suma donata de catre Dvs.

Datele cu caracter personal vor fi utilizate in scopul derularii contractelor si procesarii comenzilor Dvs. Ulterior, datele vor fi salvate tinand cont de termenele de pastrare conform legislatiei fiscale si comerciale si atat timp cat este necesar pentru protejarea drepturilor CS VALLINO RALLY TEAM.

Pentru derularea in bune conditii a contractului de vanzare, dupa ce clientul si-a exprimat acordul, CS VALLINO RALLY TEAM poate contacta clientul, telefonic sau pe email daca acesta, in timpul accesarii site-ului furnizeaza datele de identificare si contact. In momentul lansarii comenzii, clientul este de acord cu forma de comunicare ulterioara (telefonic sau electronic) si cu modul de operare al vanzatorului.

In cazul in care ati introdus datele Dumneavoastra de contact, insa nu ati validat contul de utilizator, puteti fi contactat de un reprezentant CS VALLINO RALLY TEAM pentru a finaliza aceasta procedura prin radierea datelor in cazul in care nu mai doriti sa deveniti user sau prin acordarea asistentei si validarea contului. Aceasta actiune are ca temei juridic interesul nostru legitim de curatare si actualizare a bazei de date.

In cazul in care ati adaugat produse in Cosul de cumparaturi, dar nu ati finalizat comanda, puteti fi contactat prin email sau telefonic de un reprezentant CS VALLINO RALLY TEAM, in care veti fi anuntat de faptul ca ati uitat produsele in cos. Aceasta actiune unica este justificata de interesul societatii de a clarifica situatia prin incheierea contractului de vanzare sau anularea lui. Dupa aceasta actiune, clientul va fi contactat daca si-a exprimat consimtamantul pentru primirea altor oferte/comunicari comerciale.

Intr-un termen rezonabil dupa achizitionarea unui bun sau serviciu (de regula dupa 14 zile in care clientul poate returna produsul, retragandu-se din contractul de vanzare) cumparatorul poate fi contactat prin aceleasi canale de comunicare agreate in momentul lansarii comenzii, pentru transmiterea unui feedback/ review legat de bunul sau serviciul achizitionat. Astfel, clientul se implica activ in crearea de noi servicii si detalierea caracteristicilor bunurilor si informarea altor posibili cumparatori de pe site.

 10. Cookies

Site-ul www.pilotdecurse.ro  folosește cookie-uri, acestea fiind date stocate pe computerul, terminalul mobil sau alt echipament al utilizatorului, conținând informații despre acesta. Folosirea mecanismului de tip cookie reprezintă un avantaj în folosul vizitatorilor, acesta permințând memorarea unor opțiuni de navigare în site precum limba în care se afișează site-ul, tip de filtre care se aplică la afișarea unor anumite pagini, memorarea numelui de utilizator și a parolei pentru un acces rapid la conținutul site-ului. Neacceptarea unui cookie nu înseamnă că utilizatorului îi va fi refuzat accesul de navigare în site, de citire a conținutului acestuia. Cu ajutorul cookies, proprietarii de site-uri pot monitoriza și segmenta interesele utilizatorilor față de anumite zone sau aplicații ale site-ului, fapt care le permite ulterior îmbunătățirea experienței de navigare, introducerea unui conținut relevant pentru utilizator etc.

Unii dintre partenerii noștri de afaceri folosesc cookies pe site-ul nostru, de exemplu cei care își fac publicitate. Cu toate acestea, nu avem acces și nici nu putem controla aceste cookies.

Cookies care, din punct de vedere tehnic, nu sunt obligatorii a fi stocate pe terminalul utilizatorului, vor fi folosite doar dacă utilizatorul își exprimă consimțămantul expres și neechivoc în legatură cu acestea, prin bifarea categoriilor prezentate. Utilizatorul își va putea retrage consimțămantul în orice moment prin modificarea setărilor aferente browser-ului utilizat, în conformitate cu Politica noastra de Cookies.

Temeiul juridic al acestei actiuni este reprezentat de interesul legitim de a oferi permanent servicii imbunatatite utilizatorilor site-ului pilotdecurse.ro.

11. Link-urile

Acest site poate conține link-uri către alte site-uri. CS VALLINO RALLY TEAM nu este responsabil de politica de confidențialitate practicată de aceștia. Vă recomandăm consultarea în prealabil a termenilor legali și a celorlalte informații referitoare la colectarea datelor cu caracter personal. Normele expuse in acest text se aplica doar in cazul datelor colectate pe acest site.

Pagina utilizeaza „plugin-uri” de la operatorii de retele sociale (de ex.: www.facebook.com).

Folosim plugin-uri pentru a face legatura intre site-ul www.pilotdecurse.ro si pagina oficiala a companiei deschisa pe Facebook (https://www.facebook.com/pilotdecurse/). Nu colectam /stocam datele personale ale clientilor prin intermediul plugin-urior, dar este posibil ca prin aceasta legatura, clientii sa poata vedea pe conturile lor de Facebook, o parte din prietenii lor care apreciaza pagina Pilot de curse.

Desi exista posibilitatea de a intra in contact cu un reprezentant CS VALLINO RALLY TEAM / administrator al paginii Pilot de curse de pe reteaua de socializare, solicitarea informatiilor legate de statusul comenzii, disponibilitatea stocurilor, caracteristici tehnice ale produselor, reclamatii, etc., trebuie sa fie indreptata catre contact@pilotdecurse.ro. De asemenea, in cazul unor situatii care presupun solicitarea si comunicarea unor date cu caracter personal sau alte informatii sensibile, va rugam sa adresati solicitarea catre dpo@pilotdecurse.ro sau la adresa:  CS VALLINO RALLY TEAM, Pitesti, Str. Exerciti, Bl.D18, Sc.B, Ap.39, judetul Arges

12. Notificări si acțiuni privind informațiile despre utilizatori

La cererea scrisă a utilizatorilor, datată și semnată, expediată pe adresa CS VALLINO RALLY TEAM, Pitesti, Str. Exerciti, Bl.D18, Sc.B, Ap.39, judetul Arges, acesta se obligă:

a)      să confirme solicitanților, dacă prelucrează sau nu date personale; acest lucru se face gratuit, o singură dată pe an;

b)      să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau să transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date;

c)       să transmită utilizatorului datele cu caracter personal care o privesc și pe care le-a furnizat CS VALLINO RALLY TEAM într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat în vederea transmiterii acestora altui operator;

d)      să înceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, dacă acesta solicită acest lucru.

13. Comunicarea modificărilor

Daca informațiile de identificare ale unui utilizator se schimba (ca de exemplu codul poștal) sau daca un utilizator dorește sa renunțe la serviciile noastre, vom avea grija sa corectam, actualizam sau sa eliminam acele date personale care ne-au fost încredințate de către utilizator. Acest lucru poate fi realizat fie de pe pagina de înregistrare, fie prin intermediul formularului de contact https://www.pilotdecurse.ro/contact/.

Orice schimbare a termenilor prezentei politici va fi comunicata către utilizatori prin email, astfel încât aceștia să fie întotdeauna informați cu privire la datele pe care le colectăm, cum le utilizăm și în ce circumstanțe, dacă există, le facem publice. Utilizatorii vor putea să fie sau nu de acord cu utilizarea informațiilor în alte scopuri. Vom utiliza datele în concordanță cu politica sub care au fost culese informațiile, conform Notei de informare privind prelucrarea datelor și Politicii privind protectia datelor cu caracter personal

14.  Securitate

Acest site adoptă toate măsurile de securitate necesare protejării datelor personale ale utilizatorilor noștri. În momentul completării datelor personale pe site-ul nostru, informațiile vor fi protejate atât offline cât și online.

Toate datele cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate care folosesc sistemul de criptare SSL, marcate cu simbolul unui lăcățel, a carui poziționare variaza in functie de tipul de browser utilizat (ex.: in partea de jos a ferestrei, daca utilizati browser-ul Microsoft Internet Explorer sau in partea de sus a ferestrei, daca utilizati browser-ul Google Chrome. Pentru mai multe informații privind standardele de securitate practicate pe acest site accesează secțiunea Ajutor

Fiind de acord cu prezentul document „Termeni si condiții de utilizare a site-ului www.pilotdecurse.ro „, utilizatorii își asuma in totalitate eventualele riscuri.

15. Jurisdictia. Legea aplicabila

Relatiile contractuale dintre parti vor fi guvernate de legea romana. Litigiile care nu vor putea fi rezolvate pe cale amiabila, vor fi inaintate spre solutionare instantelor competente.

16. Alte informații

Pe site vor fi publicate periodic Regulamente ale campaniilor aflate în desfășurare; acestea descriu în detaliu termenii și condițiile speciale aplicabile fiecărei campanii și completează dispozițiile prezentului document ” Termeni și condiții de utilizare a site-ului www.pilotdecurse.ro  “.

CS VALLINO RALLY TEAM își rezervă dreptul de a completa și/sau modifica orice informație publicată pe site fără a anunța în prealabil utilizatorii site-ului.

17. Baza legală

Pentru mai multe informații, puteți accesa:

Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE;

Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice;

Ordonanţa urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii;

Legea nr. 148/2000 privind publicitatea;

Legea nr. 158/2008 privind publicitatea înșelătoare și publicitatea comparativă;

Ordonanța nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor;

Ordonanța nr. 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor de piață;

Ordonanța de urgență nr. 77/2009 privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc;

Legea nr. 249/201 privind modalitatea de gestionare a ambalajelor și a deșeurilor de ambalaj

Politica de livrare si Returul produselor

Livrare comenzi

Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de produs, de locatia unde se face livrarea si greutatea coletului/produsului.

Comenzile pot fi livrate doar pe teritoriul Romaniei.

Livrarea comenzilor pe teritoriul Romaniei

–    modalitate de plata card credit/debit – GRATUIT pentru comenzile mai mari de 600 lei. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 600 lei se percepe o taxa de transport de 15 lei.

–    modalitate de plata virament bancar – GRATUIT pentru comenzile mai mari de 600 lei. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 600 lei se percepe o taxa de transport de 15 lei.

–    modalitate de plata numerar – GRATUIT pentru comenzile mai mari de 600 lei. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 600 lei se percepe o taxa de transport de 15 lei.

Durata de livrare

Termenul estimat de livrare este de 1-3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, dar nu mai mult de 15 zile de la data inregistrarii acesteia.

Procesarea comenzilor in perioada sarbatorilor

In perioada sarbatorilor de Paste, de iarna, a evenimentului Black Friday, precum si pe toata durata altor campanii ale companiei, procesarea unei comenzi precum si livrarea acesteia poate dura intre 7-10 zile lucratoare, dar nu mai mult de 15 zile de la data inregistrarii comenzii.

Returul produselor

Conform OUG nr. 34/2014 cumparatorul are posibilitatea de a se retrage din contractul de la distanta in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Aveti posibilitatea ca in acest termen sa returnati produsul, nefiind obligatoriu ca acesta sa fie returnat in ambalajul original. Pentru aceasta ne puteti comunica intentia Dumneavoastra (declaratie neechivoca) de retur in orice alt mod (în scris – plic la poștă, prin e-mail, prin telefon, etc.).

Politica de confidentialitate si Protecția Datelor cu Caracter Personal

CS VALLINO RALLY TEAM, avand sediul in Pitesti, Str. Exerciti, Bl.D18, Sc.B, Ap.39, judetul Arges,

cod unic de inregistrare fiscala 26342252 este operator de date cu caracter personal.

Datele cu caracter personal vor fi colectate si prelucrate de către CS VALLINO RALLY TEAM numai in măsura permisa prin Regulamentul General (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (GDPR).

Termeni in înțelesul Regulamentului General (UE) 2016/679:

„date cu caracter personal” înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoana vizată”); o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;

„prelucrare” înseamnă orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea;

„restricționarea prelucrării” înseamnă marcarea datelor cu caracter personal stocate cu scopul de a limita prelucrarea viitoare a acestora;

„operator” înseamnă persoana fizică sau juridică, autoritatea publică, agenția sau alt organism care, singur sau împreună cu altele, stabilește scopurile și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; atunci când scopurile și mijloacele prelucrării sunt stabilite prin dreptul Uniunii sau dreptul intern, operatorul sau criteriile specifice pentru desemnarea acestuia pot fi prevăzute în dreptul Uniunii sau în dreptul intern;

„persoană împuternicită de operator” înseamnă persoana fizică sau juridică, autoritatea publică, agenția sau alt organism care prelucrează datele cu caracter personal în numele operatorului;

„parte terță” înseamnă o persoană fizică sau juridică, autoritate publică, agenție sau organism altul decât persoana vizată, operatorul, persoana împuternicită de operator și persoanele care, sub directa autoritate a operatorului sau a persoanei împuternicite de operator, sunt autorizate să prelucreze date cu caracter personal;

„consimțământ” al persoanei vizate înseamnă orice manifestare de voință liberă, specifică, informată și lipsită de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta acceptă, printr-o declarație sau printr-o acțiune fără echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc să fie prelucrate;

CS VALLINO RALLY TEAM , prelucrează datele personale colectate în temeiul încheierii și executării contractelor de vanzare cu clienții; contracte de donatie incheiate cu donatori in cazul in care actioneaza in calitate de partener al unor societati comerciale/persoane juridice de drept privat fara scop lucrativ intr-o campanie de strangere fonduri; în vederea realizării intereselor legitime în relație cu scopurile menționate mai sus și în alte situații în temeiul consimțământului clienților.

Scopurile colectării datelor sunt: informarea utilizatorilor/clienților (cumpărătorilor) privind situația contului lor de pe www.pilotdecurse.ro ; informarea utilizatorilor/clienților privind evoluția si starea comenzilor; evaluarea produselor si serviciilor oferite; activități comerciale; de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piață, de statistică, de urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentului consumatorilor; desfasurare actiuni intreprinse in scopul strangerii de fonduri prin donatii directe efectuate pe site-ul www.pilotdecurse.ro  si informarea utilizatorilor despre aceste actiuni.

Prin citirea prezentei Politici de protecție a datelor cu caracter personal și a Notei de Informare ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de GDPR, respectiv:

– dreptul la transparența informațiilor, a comunicărilor și a modalităților de exercitare a drepturilor dvs.,

– dreptul la informare și acces la datele dvs. cu caracter personal,

– dreptul la rectificare si dreptul la ștergerea datelor,

– dreptul la restricționarea prelucrării,

– dreptul la portabilitatea datelor,

– dreptul la opoziție și

– de a nu fi supus unui procesul decizional individual automatizat,

– dreptul de a vă adresa Autorității de Supraveghere (ANSPDCP) în caz de încălcare a drepturilor dvs. garantate de legislația privind protecția datelor cu caracter personal.

Pentru exercitarea drepturilor mai sus menționate sau pentru orice întrebare legată de modul în care datele dumneavoastră sunt utilizate ori dacă unele dintre datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată către CS VALLINO RALLY TEAM, avand sediul in Pitesti, Str. Exerciti, Bl.D18, Sc.B, Ap.39, judetul Arges,

cod unic de inregistrare fiscala 26342252, în atenția responsabilului cu protecția datelor – sau la adresa de email: dpo@pilotdecurse.ro .

În cerere, vă rugăm să menționați dacă doriți ca informațiile să fie comunicate la o anumită adresă (poștală sau e-mail) sau printr-un serviciu de curierat care să asigure că veți primi personal informațiile. Va rugam sa țineți cont ca, înainte de a da curs oricărei astfel de cereri, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea, pentru a ne asigura ca solicitarea provine chiar din partea dumneavoastră.

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justiției pentru orice încălcare a drepturilor dumneavoastră privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Informațiile pe care ni le furnizați vor fi utilizate și stocate doar în scopul pentru care le-ați furnizat, pentru a administra, a sprijini și a evalua serviciile noastre, inclusiv pentru a preîntâmpina încălcarea securității sistemelor și pentru respectarea legii și a termenilor noștri contractuali.

În acest sens, CS VALLINO RALLY TEAM va stoca datele dvs. în conformitate cu Politica de Retenție a Datelor care reglementează termene-limită prestabilite și bine documentate pentru diferite categorii de date cu caracter personal, în funcție de specificul operațiunilor pentru care sunt necesare. Mai mult, CS VALLINO RALLY TEAM se asigură că datele cu caracter personal sunt adecvate, relevante și limitate la ceea ce este necesar pentru scopurile în care sunt prelucrate si de asemenea, se asigură că perioada pentru care datele cu caracter personal sunt stocate este limitată, iar la împlinirea termenelor limită, datele personale nu vor mai fi prelucrate în aceste scopuri.

CS VALLINO RALLY TEAM poate furniza datele dumneavoastră cu caracter personal altor companii cu care se află în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora, prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare, după cum urmează: furnizori de servicii de curierat, de servicii  bancare, operatori de telefonie mobila, entitati juridice private non-profit colaboratoare;  alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a produselor și serviciilor noastre, campanii de foundraising;  parteneri ai CS VALLINO RALLY TEAM ce actioneaza in limitele si scopurile stabilite de CS VALLINO RALLY TEAM, conform conditiilor din prezenta Politica.